Morgen/vannacht is het eindelijk zo ver! - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Tanja Sloos - WaarBenJij.nu Morgen/vannacht is het eindelijk zo ver! - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Tanja Sloos - WaarBenJij.nu

Morgen/vannacht is het eindelijk zo ver!

Blijf op de hoogte en volg Tanja

07 Augustus 2012 | Nederland, Leiden

Nou, eindelijk is het lange wachten voorbij! Over ongeveer vijf uur zal onze wekker alweer tringelen (terwijl we nu nog lang niet in bed liggen - oeps) en gaat onze reis officieel beginnen. Het was even lastig met koffers. De vorige keer dat ik een vijftien kilo koffer mocht hebben, ging dit me vrij gemakkelijk af. Nu, met Stefans kitesurfspullen erbij, wat het toch meer een uitdaging. Maar uiteindelijk laat ik niks achter waar ik echt spijt van ga krijgen (verwacht ik tenminste). Het zal vast allemaal wel goed komen! We hebben er heel erg veel zin in, en het is ook een beetje spannend. Hopelijk wijkt de weegschaal van Ryanair niet heel erg van die van ons, want met 14.6 kilo (dat is de vijftien kilo koffer) en 9.9 (terwijl het 10 mag zijn...) kan het een beetje tricky worden. Maar goed. Het ergste wat er kan gebeuren is dat we een beetje (veel) bij moeten betalen. Geen pretje, maar het is ook niet het einde van de wereld.

Nou. Over iets langer dan acht uur zal ons vliegtuig (hopelijk) opstijgen! En dan, na een vlucht van vier uur... LANZAROTE!

Liefs :)

• 08 Augustus 2012 - 21:02

Pauline:

Ha Tan en Stefan! Al een beetje bijgekomen? En, hoe is de eerste indruk van Lanzarote?
    xxx

Tanja

Eindelijk, een waarbenjij.nu voor mij zelf! Ik moet toegeven, ik ben niet echt van het reizen - tenminste niet van de reizen die langer duren dan een maand. Ik hou van thuiskomen, ik hou van thuis zijn. Langer dan een maand van huis, ik denk dat ik gek word! Maar, ik hou wel van schrijven. En ook ik ga wel eens op vakantie, en het lijkt me heerlijk om dit met jullie te delen. In de zomer van 2010 ben ik 4 weken naar Amerika geweest, gereisd van Boston naar Miami, helemaal naar beneden dus. New York, Washington en Orlando bezocht, en ook nog wat kleinere, onbekendere steden. Het was geweldig, maar ik had er niet aan gedacht een blog erover te schrijven. Ik ging met mijn oom, tante en nichtje, en mijn nichtje had er wel een blog over gemaakt. Maar nu dan eindelijk mijn eigen blog! Hier zul je helaas dus geen 'ik ga een half jaar naar Taiwan' verhalen lezen, maar mijn spannende vakanties zijn hier wél te volgen! Liefs!

Actief sinds 26 Jan. 2012