Onze laatste dag
Blijf op de hoogte en volg Tanja
27 Augustus 2012 | Nederland, Leiden
We hadden besloten om naar Playa Blanca te gaan, het strand met de hoge golven, ongeveer twintig minuten in de bus ver weg. Maar toen we er aankwamen hing er een rode vlag: we mochten niet het water in. Er stond blijkbaar een te harde stroming, en de golven waren ook weer heel erg hoog door de harde wind. We hebben er even gezeten, maar besloten toch al snel terug te gaan naar ons appartementje en het strand daar in de buurt uit te proberen. We wilden onze laatste dag natuurlijk nog wel even in de zee zwemmen! Maar toen we daar aankwamen, waaide het daar ook super hard. We mochten wel gewoon de zee in, want er waren daar niet echt golven of stroming, maar zodra we uit het water kwamen en lekker op ons handdoekje wilden gaan liggen, waren we binnen twee seconden al helemaal bedekt met zand. Het waaide gewoon te hard om daar te liggen. Dus uiteindelijk zijn we maar weer naar ons appartement gegaan en hebben wat spelletjes gedaan. Het was een beetje jammer van onze laatste dag, maar we hadden tenminste nog in de zee gezwommen. Na het avondeten deden we weer een spelletje, en we zijn vroeg het bed ingedoken. We moesten de dag erna namelijk weer vroeg op (kwart over zeven) om de bus naar het vliegveld te halen. En vervolgens ons vliegtuig te halen. 's Ochtends namen we afscheid van de lieve receptiemevrouw, en ruim op tijd kwamen we op het vliegveld aan. En toen was het wachten geblazen. Gelukkig kon ik lekker vanaf de tablet een boek lezen, dus vloog de tijd voorbij. De vlucht ging helemaal goed, en toen we uiteindelijk aankwamen stonden papa en mama op ons te wachten :)
Dus, dat was het dan! Onze geweldige Canarische vakantie is ten einde gelopen. Stefan heeft allang besloten om er volgend jaar weer naar toe te gaan, terwijl ik nog twijfel, aangezien er nog duizenden plekken op deze wereld zijn waar ik naar toe wil. Maar gelukkig hebben we nog heeeeeel lang om dat uit te zoeken.
Misschien gaan we wel net als vorig jaar ook in maart ergens een paar daagjes weg (vorig jaar was dat naar Nice). Het is allemaal even afwachten.
Wat ik wel weet, is dat ik voorlopig deze blog niet meer ga gebruiken
Dus, zoals ik al zei: misschien tot in maart, en anders tot volgend jaar zomer!
Liefs :)